Επαγγελματικός κατάλογος επιχειρήσεων για όλη την Ελλάδα. Καταχώρηση ιστοσελίδων επαγγελματιών, προϊόντων & υπηρεσιών.

Καταχώρηστε την επιχείρηση σας σήμερα και κερδίστε:

  • Δωρεάν διαφήμιση

Στο διαδίκτυο, θα δείτε ότι υπάρχουν web directories με το ίδιο authority (κύρος - αξία) που έχει ο web-catalog.gr που όμως θα σας ζητήσουν ένα ποσό της τάξης των 10 - 100 € ετησίως, προκειμένου να καταχωρήσουν την ιστοσελίδα σας.Εμείς δημοσιεύουμε την ιστοσελίδα σας ΔΩΡΕΑΝ.

  • Αύξηση επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα σας.

Ο κατάλογος ιστοσελίδων web-catalog.gr λόγω της βελτιστοποίησης για τις μηχανές αναζήτησης καθώς και της προώθησης του στο διαδίκτυο, βοηθάει την επιχείρηση σας να προβάλλεται στα πρώτα αποτελέσματα της Google για βασικές λέξεις κλειδιά που έχετε χρησιμοποιήσει κατά την δημιουργία της καταχώρησης σας.

  • Προώθηση των προσφορών σας σε ευρύτερο κοινό.

 Αυτό που σας ζητάμε και σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και μέσα από τις ανακοινώσεις του καταλόγου, είναι τα μοναδικά κείμενα τα οποία θα περιλαμβάνουν εκτός των άλλων και τις αποκλειστικές προσφορές της επιχείρησης σας. Έτσι οι προσφορές σας θα εμφανίζονται σε πολύ καλή θέση στα αποτελέσματα αναζήτησης.

  • Προβολή των υπηρεσιών και των προϊόντων σας χωρίς να έχετε ιστοσελίδα.

Ακόμη κι αν δεν έχετε ιστοσελίδα ή είσαστε στο στάδιο της κατασκευής της, μπορείτε να υποβάλλετε καταχώρηση με τις δραστηριότητες σας και τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Έτσι, αν για παράδειγμα κάποιος αναζητά τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα που προσφέρετε θα σας βρίσκει πιο εύκολα, από τους κλασικους καταλόγους vrisko.gr , xo.gr κλπ.