Επαγγελματικός κατάλογος επιχειρήσεων για όλη την Ελλάδα. Καταχώρηση ιστοσελίδων επαγγελματιών, προϊόντων & υπηρεσιών.

Καταχωρείστε την επιχείρηση σας δωρεάν.Advertisement
Επειδή ο έλεγχος των ιστοσελίδων που υποβάλλονται γίνεται από την ομάδα μας και όχι από κάποια αυτοματοποιημένη διαδικασία εσείς κάνετε τώρα την καταχώρηση της επιχείρησής σας και την βλέπετε να προβάλλεται άμεσα χωρίς καμμία χρονική καθυστέρηση. Αν υπάρχει κάποια παρατυπία ή spam περιεχόμενο η καταχώρηση επιχείρησης θα διαγράφεται άμεσα. Αν υπάρχει κάποιο λειτουργικό θέμα θα γίνεται επικοινωνία με τον χρήστη που έκανε την υποβολή και σε συννενόηση μαζί του θα προσπαθήσουμε να τον βοηθήσουμε να κάνει με σωστό τρόπο την καταχώρηση της επιχείρησής του. Αν ο χρήστης δεν ανταποκριθεί στο email μας εντός 48 ωρών η καταχώρηση ιστοσελίδας θα διαγράφεται.

Προσπαθήστε η περιγραφή της επιχείρησης σας να μην είναι αντιγραφή ή χρησιμοποιούμενη σε πάνω από 2 καταχωρήσεις σε άλλες ιστοσελίδες για να κερδίσετε μεγαλύτερο "κύρος" για τις μηχανές αναζήτησης.

Αν και αρκετοί σύμβουλοι SEO υποστηρίζουν ότι η καταχώρηση ιστοσελίδων σε web directories δεν είναι πλέον θετική για την προώθηση μιας ιστοσελίδας, εμείς πιστεύουμε το αντίθετο και γι' αυτό κρατάμε τον κατάλογο ζωντανό, ενω οι καταχωρήσεις μας αυξάνονται διαρκώς αφού τα εγγεγραμμένα μέλη του web-catalog.gr βλέπουν κάθε μέρα την σελίδα τους σε καλύτερη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης!