Επαγγελματικός κατάλογος επιχειρήσεων για όλη την Ελλάδα. Καταχώρηση ιστοσελίδων επαγγελματιών, προϊόντων & υπηρεσιών.

Κατασκευή Κουφωμάτων Pvc & Αλουμινίου

Βαθμολογήστε την ιστοσελίδα
(0 ψήφοι)

Η εταιρεία Rolloplast δραστηριοποιείται στον κλάδο των κουφωμάτων και των συναφών συστημάτων της οικοδομής από το 1968, αρχικά με μικρή παραγωγική δυνατότητα και φτάνοντας σήμερα να κατέχει μία από τις ηγετικές θέσεις στην αγορά.

 

Στην μακρόχρονη επιχειρηματική πορεία της εταιρείας και κατανοώντας όσο το δυνατόν καλύτερα τις ανάγκες των συνεργατών της αλλά και του ίδιου του προϊόντος, η Rolloplast υπήρξε πρωτοπόρος σε πολλές βελτιώσεις αποκομίζοντας τρείς (3) κατοχυρώσεις πατέντας στον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (Ο.Β.Ι.) με ισάριθμα διπλώματα ευρεσιτεχνίας καθώς και αρκετές βραβεύσεις από διάφορα σωματεία και συνδέσμους ανά την Ελλάδα.

    • Δραστηριότητα

Η Rolloplast στεγάζεται σε ιδιόκτητο κτίριο 2.500m² έξω από την πόλη των Γιαννιτσών, και εξυπηρετεί συνεργάτες της σε όλη την ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα, καθώς και στην Κύπρο και τα Βαλκάνια.

 

Στην γκάμα των προϊόντων συγκαταλέγονται τα κουφώματα και τα υάλινα πετάσματα (αλουμινίου αλλά και συνθετικά), τα ρολά, οι σίτες, οι οικιακές αλλά και οι βιομηχανικές γκαραζόπορτες, ρολά καταστημάτων, πόρτες εσωτερικές αλλά και θωρακισμένες ασφαλείας, αυτόματες πόρτες δημόσιων χώρων και πολλά άλλα

Η ιστοσελίδα έχει 1795 έπισκέψεις
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Αυτόματο πότισμα Φορητές - Βιολογικές Τουαλέτες »