Επαγγελματικός κατάλογος επιχειρήσεων για όλη την Ελλάδα. Καταχώρηση ιστοσελίδων επαγγελματιών, προϊόντων & υπηρεσιών.

Skinbox

Βαθμολογήστε την ιστοσελίδα
(1 Ψήφος)

Κορεάτικα Προϊόντα Ομορφιάς

Το φαινόμενο της K-beauty – το φαινόμενο του υγιούς και λαμπερού δέρματος – ξεκίνησε αιώνες πριν από την εξάπλωση και την εμπορευματοποίηση που γνωρίζει σήμερα στη Δύση, όταν η Ασία – συγκεκριμένα η Κορέα – αποτελούνταν εξ ολοκλήρου από αγροτικές κοινωνίες.


Η K-beauty -αν και  ξεκίνησε αιώνες πριν από την εξάπλωση και την εμπορευματοποίηση που γνωρίζει σήμερα στη Δύση- διαδόθηκε όταν οι διασημότητες της Κορέας μοιράστηκαν τα μυστικά τους για τη φροντίδα του δέρματός τους, το οποίο είναι αψεγάδιαστο και μοιάζει με πορσελάνη. Όλο και περισσότεροι καταναλωτές ακολουθούν την Korean Skin Care Routine, προκειμένου να αποκτήσουν λαμπερό δέρμα, όπως αυτό που έχουν τα πρότυπά τους. Εξάλλου, ποιος δεν θα ήθελε να έχει αψεγάδιαστο δέρμα;  Η τάση αυτή απογειώθηκε με την εξάπλωσή της K-beauty στη Δύση από τους ειδικούς σε θέματα ομορφιάς (beauty experts), οι οποίοι άρχισαν να επιλέγουν και να παρουσιάζουν τα αγαπημένα τους προϊόντα στο κοινό τους, κάνοντας την Κορέα κέντρο του κόσμου σε θέματα skincare.

Τα Κορεάτικα beauty products παράγονται ή προέρχονται από την Κορέα ή και τα δύο. Δημιουργούνται με βάση την φιλοσοφία του κορεάτικου πολιτισμού αναφορικά με το skincare, η οποία δεν ξεκίνησε το 2011, αλλά αιώνες πριν και προτάσσει την πρόληψη και την καθημερινή περιποίηση του δέρματος με τη χρήση φυσικών συστατικών. Η φροντίδα του δέρματος είναι τόσο αναγκαία, όσο η τροφή και η άσκηση. Είναι τρόπος ζωής.

Γιατί να επιλέξετε κορεάτικα προϊόντα περιποίησης;

  • Διαρκής καινοτομία και αναπτυγμένες τεχνικές
  • Συνθέσεις φιλικές και κατάλληλες για όλους τους τύπους δέρματος
  • Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία
  • Φυσικά συστατικά
  • Σχέση ποιότητας και τιμής
  • Υψηλή ποιότητα και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα
  • Εξατομικευμένη skincare routine
  • Ποικιλία επιλογών για όλες και όλους

Αφιερώστε καθημερινά χρόνο στον εαυτό σας και στο δέρμα σας και θα πετύχετε τα αποτελέσματα ενός αψεγάδιαστου και λαμπερού δέρματος. Στο skinbox θα βρέιτε μεγάλη ποικιλία από τα κορυφαία κορεάτικα προϊόντα περιποιήσης για να διαλεξετε αυτά που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας.

Η ιστοσελίδα έχει 119 έπισκέψεις
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Άρης Νταμάγκας - Πλαστικός Χειρουργός