Επαγγελματικός κατάλογος επιχειρήσεων για όλη την Ελλάδα. Καταχώρηση ιστοσελίδων επαγγελματιών, προϊόντων & υπηρεσιών.

Κατασκευή ιστοσελίδων Art On Web Κύριο

Βαθμολογήστε την ιστοσελίδα
(23 ψήφοι)

Σκοπός κάθε νέας επιχείρησης, αλλά και των υπαρχουσών, είναι η αύξηση των κερδών της. Μία από τις σημαντικότερες κινήσεις για την επιτυχημένη ανάπτυξη της κάθε επιχείρησης είναι η κατασκευή ιστοσελίδας που θα παρουσιάζει την επιχείρηση σας με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο.

Η κατασκευή της ιστοσελίδας σας είναι, πλέον, το βασικότερο εργαλείο για την προώθηση της επιχείρησή σας και την αύξηση των πωλήσεών σας. Ο σκοπός της δημιουργίας της ιστοσελίδας σας είναι να φέρετε όσο το δυνατόν περισσότερους ΝΕΟΥΣ πελάτες στην επιχείρηση οι οποίοι δεν σας γνώριζαν και δεν είχαν τη δυνατότητα να σας γνωρίσουν πριν σας βρουν στο διαδίκτυο.


Στην Art On Web έχουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία να σχεδιάζουμε ιστοσελίδες που είναι επιτυχημένες.
Χρησιμοποιούμε εγγυημένες τεχνικές και με την παράλληλη προσθήκη βελτιστοποιημένου περιεχομένου, γραφικών και άλλων εφαρμογών που προσαρμόζουμε στις ανάγκες σας, παραδίδουμε λειτουργικές, εύχρηστες, καλαίσθητες και χαμηλού κόστους ιστοσελίδες που αναδεικνύουν το κύρος της επιχείρησης σας.
Επίσης σας παραδίδουμε ιστοσελίδες ασφαλείς, με ένα πολύ εύκολο σύστημα διαχείρισης (CMS) καθώς και μια σειρά από προσαρμοσμένες στις δικές ανάγκες διαδικτυακές εφαρμογές.

 

Κατασκευή ιστοσελίδας για Εταιρίες και πάσης φύσεων Επιχειρηματίες

Εάν θέλετε να προβληθείτε στο Διαδίκτυο με σκοπό την επιχειρηματική δραστηριότητα, τότε είστε στην σωστή διεύθυνση. Το βασικότερο πλεονέκτημα που σας δίνει η συνεργασία μαζί μας είναι η απαλλαγή από το άγχος για τυχόν λανθασμένη ή αναποτελεσματική επένδυση του κεφαλαίου για την προβολή στο Internet.

Εμείς ξεκινάμε την συνεργασία μαζί σας μελετώντας λεπτομερώς τους στόχους που έχετε θέσει για την ηλεκτρονική σας παρουσία. Μετά τις πρώτες συναντήσεις στην διάθεσή σας παραδίδεται μελέτη σκοπιμότητας με πλήρη περιγραφή των δυνατοτήτων και των εναλλακτικών λύσεων για την δημιουργία και μελλοντική ανάπτυξη και υποστήριξη του web server σας.

Από εκεί και πέρα εσείς κρίνετε την αναγκαιότητα της δαπάνης και την προοπτική του κέρδους. 

 

Κατασκευή ιστοσελίδων για Πρόσωπα και Κοινωνικούς Οργανισμούς

Είστε Δημόσιος Οργανισμός, Κοινωνική Υπηρεσία, Πολιτικό Πρόσωπο ή Μη Κερδοσκοπικό Ίδρυμα; Πολύ ωραία - το Internet είναι για σας. Όλοι οι προαναφερόμενοι διαθέτουν μεγάλα κεφάλαια κάθε χρόνο για την δημοσίευση και προώθηση της πολιτικής, των απόψεων και των θέσεων, την δημιουργία κλήματος διαφάνειας γύρω από τον εαυτό τους, την ενδυνάμωση του image τους. Όλοι κάνουν Δημόσιες Σχέσεις και το Internet είναι το καλύτερο εργαλείο γι' αυτό τον σκοπό. Η πλειοψηφία των χρηστών του Internet είναι άνθρωποι με ανωτέρου επιπέδου μόρφωση, υψηλότερες από τον μέσο όρο αποδοχές και ηλικίας μεταξύ 20 και 50 ετών - είναι ο πυρήνας της κάθε αγοράς-στόχου. Εμείς μπορούμε να βάλουμε τα ισχυρά τεχνολογικά εργαλεία του target marketing που προσφέρει το Internet να δουλέψουν για σας. 

 

Κατασκευή ιστοσελίδας για οποιονδήποτε έχει κάτι να μοιραστεί με τον Κόσμο

Έχουμε μια καταπληκτική πρόταση για σας ακόμα και αν δεν είστε επιχειρηματίας. Προσέξτε κάτι: εμείς δεν "κατασκευάζουμε ιστοσελίδες", εμείς Χτίζουμε τον Παγκόσμιο Ιστό της Πληροφορίας. Το Web δεν χρειάζεται μόνο εμπόρους και διαφημιζόμενους. Το Web κατοικείται κυρίως από Χρήστες σαν και σας. Χρήστες που χρειάζονται πάσης φύσεως Πληροφορία. Και από αυτή την άποψη το Web εμπλουτίζεται όπως από το Ηλεκτρονικό Κατάστημα μιας τράπεζας έτσι και από την παρουσίαση του Λαογραφικού Μουσείου της περιοχής σας. Από την Ηλεκτρονική Προεκλογική Καμπάνια του δημάρχου αλλά και από την προβολή του Φοιτητικού Συλλόγου της σχολής σας. Το Web χτίζεται τώρα και εσείς μπορείτε να συμβάλλεται σημαντικά σε αυτό. Εμείς από την πλευρά μας μέσω συνεργαζόμενων επιχειρηματικών και κοινωνικών χορηγών θα βρούμε τους τρόπους και τους πόρους για την κάλυψη των δαπανών με τον καλύτερο και αποδοτικότερο για σας τρόπο. Ρωτήστε μας γι' αυτό - έχουμε την απάντηση. 

 

Πρόταση συνεργασίας με Εταιρίες στον χώρο του Internet

Τα Όνειρά μας και τα Σχέδια που έχουμε για τα επόμενα χρόνια δεν χωράνε στο μικρό μας γραφείο, γι' αυτό είμαστε πάντα ανοιχτοί για συνεργασία με άλλες εταιρίες και επιχειρηματίες στον χώρο του Internet. Έχουμε πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις συνεργασίας για εταιρίες web hosting, web developing, image makers και internet marketing. Προτάσεις που αντιγράψαμε από το Μέλλον. Προτάσεις που θα βοηθήσουν εσάς, εμάς και ολόκληρο τον Κυβερνοχώρο. Αναπτυσσόμαστε συνεχώς και είμαστε μόλις στην αρχή. Θέλετε να μοιραστείτε την Επιτυχία μας;

Η ιστοσελίδα έχει 14916 έπισκέψεις
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Webmakers »