Επαγγελματικός κατάλογος επιχειρήσεων για όλη την Ελλάδα. Καταχώρηση ιστοσελίδων επαγγελματιών, προϊόντων & υπηρεσιών.

A2Z TRAVEL AGENCY

Βαθμολογήστε την ιστοσελίδα
(0 ψήφοι)

Η Α-Ζ Travel Agency είναι μία σύγχρονη ελληνική επιχείρηση η οποία ασχολείται με την έκδοση αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, την κράτηση ξενοδοχείων και την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών για τις διακοπές ή τα επαγγελματικά σας ταξίδια. Επιπλέον, σας παρέχει έναν μεγάλο αριθμό επιλογών για οποιαδήποτε συμπληρωματική υπηρεσία μπορεί να χρειαστείτε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

Σκοπός μας είναι να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες σας με γνώμονα την υψηλή ποιότητα, τις εξατομικευμένες παροχές, την ασφάλεια και την ευελιξία, σε συνάρτηση με τις καλύτερες τιμές.

Το εκπαιδευμένο προσωπικό μας έχει μεγάλη εμπειρία στον χώρο του τουρισμού και έχει παρακολουθήσει πολυάριθμα σεμινάρια προκειμένου να είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει με τον τρόπο που σας αξίζει. Διακρινόμαστε για το πάθος μας για την εξυπηρέτηση του ταξιδιώτη και είναι χαρά μας να σας συμβουλέψουμε για την καλύτερη δυνατή επιλογή που θα κάνει πιo άνετο το ταξίδι σας.

Έχουμε χτίσει μακροχρόνιες επαφές με ευρύτατο δίκτυο συνεργατών σε όλο τον κόσμο, τους οποίους επισκεπτόμαστε συχνά προκειμένου να διασφαλίσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών τους.

Ο υπερσύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός, η συνέπεια και η αξιοπιστία μας, σε συνδυασμό με τη βαθιά γνώση των τουριστικών πραγμάτων και τον ενθουσιασμό μας γι΄αυτά, μάς διαφοροποιούν από τα άλλα γραφεία.

Μπορείτε να μας καλέσετε ή να έρθετε στο γραφείο μας προκειμένου να σας ενημερώσουμε για τις δραστηριότητές μας, ή να σας επισκεφτεί κάποιο στέλεχος του τμήματος δημοσίων σχέσεων της εταιρίας μας ώστε να σχεδιάσετε μαζί το προσωπικό ή επαγγελματικό σας ταξίδι.

Μαζί μας έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε το πρόγραμμα που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας και τις συνήθειές σας, και να το διαμορφώσετε σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας, όσο εξεζητημένες και αν είναι αυτές.

Ο επαγγελματισμός μας και η πελατοκεντρική μας διάθεση εγγυώνται για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματός σας. Ελάτε να γνωριστούμε από κοντά!

CALL US ON: ( working hours )
+30 211 01 22 582, +30 211 01 22 583
+30 6985 719 023 ( 24h / 7 )

8 Iasonidou str. Elliniko (1st floor)
P.O. 16777, Athens, Greece
Fax.: +30 210 96 48 955
www.a2z-travelagency.com
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Skype Name: publicrelationsbnp

 

 

 

 

 

 

Η ιστοσελίδα έχει 1704 έπισκέψεις